Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puno strože kontrole

Pročitajte kakve upute HNS ima za hrvatske navijače u Bordeauxu

HNS se navijačima zahvalio te im je napomenuo nekoliko važnih stvari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči večerašnje utakmica Hrvatska - Španjolska Hrvatski nogometni savez na službenoj stranici poslao je upute hrvatskim navijačima kako se ponašati.

Njihov poziv prenosimo u cijelosti.

"Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura.

Zbog strožih kontrola ulaska u odnosu na utakmice u Parizu i Saint-Etienneu, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Bordeauxu dođu na vrijeme - najkasnije tri sata prije početka utakmice - kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice.

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima.

Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima.

Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.

Budimo ponosni navijači Hrvatske!", apeliraju iz HNS-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider