Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i pogba oduševio

Ovo 'nije pošteno': Payet zabio još jednu golčinu iz slobodnog udarca

Francuska u pobjedničkom ritmu nastavlja s pripremama za Euro kojem je domaćin...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaćin Europskog prvenstva Francuska slavila je u Nantesu u prijateljskoj utakmici protiv Kameruna s 3:2. Bila je to solidna partija Francuza koju su obilježila dva prekrasna poteza - Paula Pogbe i Dimitrija Payeta.

Vezni nogometaš Juventusa Pogba fenomenalno je asistirao Olivieru Giroudu za vodstvo 2:1 u samoj završnici prvog poluvremena, a onda je u 90. Payet napravio ono što mu najbolje ide i zabio za pobjedu.

Francuska je izborila slobodni udarac na nekih 25 metara, iskosa s desne strane, Payet je pucao u vratarevu stranu i milimetarski precizno zavukao loptu od vratnice u mrežu. Još jedan fantastičan potez veznog nogometaša West Ham Uniteda.

Recimo da je Francuska povela preko Blaisea Matuidija u 20. minuti, da bi samo dvije minute kasnije Victor Aboubakar poravnao na 1:1. Giroud je u 41. zabio za 2:1, a novo poravnanje stiglo je u 88. od Choupo-Motinga. Pobjednički pogodak zabio je Payet u 90.

Spomenimo i da su razočaravajućih 0:0 u Malmöu odigrali domaćin Švedska i Slovenija. Zlatan Ibrahimović nije nastupio za Šveđane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider