Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uvjetno izbacivanje?

Šuker smiruje javnost: 'Neće nas izbaciti s Eura'

Predsjednik HNS-a Davor Šuker bio je ogorčen nakon utakmice s Češkom, ali kao da je navikao na ovakve događaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija nakon prva dva kola ima četiri boda i druga je na ljestvici skupine D. Remi s Češkom je sve pomalo razočarao, ali ne kao novi ispad male skupine huligana koji su u 86. minuti bakljama zasuli teren.

"Što reći, ovo je već 15 godina normalno u hrvatskom društvu i hrvatskoj politici. Plaćanje kazni, huligansko slanje poruka s tribina, a najviše boli igranje pred praznim tribinama. Ne učimo na svojim greškama i ne znam više kome se obratiti. Hrvatski nogometni savez radi svoj posao, a apeliram na državu i na institucije da odrade svoj. Tražit ćemo od francuske policije pomoć našem sudstvu, da se vidi tko baca baklje, a neće ih valjda netko pokušati opravdati. Ne treba nas valjda izbaciti na četiri godine da konačno naučimo, zamislite što bi to bilo za naše igrače. Nemoćni smo, srce me boli. Nešto je trulo kod nas, a ovo ostalo zaslužuje nultu toleranciju", poručio je Šuker i dodao:

''Neće nas izbaciti, ponovno će nas kazniti. ''

UEFA je otvorila disciplinski postupak i vjerojatno će kazniti našu reprezentaciju odnosno savez uvjetnom kaznom izbacivanja s Eura, onakvom kakvu su dobili Rusi su izgreda na stadionu Velodrome u Marseilleu.

Komentirao je Šuker i odličnu igru naše momčadi veći dio utakmice.

"Dominirali smo, vidjeli smo moćnu Hrvatsku koja je pokazivala inicijativu i na kraju žalimo zbog ovih 2:2, pogotovo jer smo prilikom Mandžukića mogli sve riješiti. Česi s razlogom slave, dok nas svi hvale kako smo možda i jedina momčad koja na ovom Europskom prvenstvu igra dominantno", rekao je predsjednik HNS-a.

Kako riješiti problem s huliganima koji žele izbaciti Hrvatsku s natjecanja?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider