Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jaki u svemu'

Bilić otkrio kako nogometni velikani vide Hrvatsku

Trener engleskog West Hama Slaven Bilić ocijenio je da hrvatska nogometne reprezentacija može otići do samoga kraja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bilić, koji se tijekom Eura proslavio komentiranjem utakmica za britanski ITV, ocijenio je u Međugorju gdje je, kako kaže došao napuniti duhovne baterije, da Hrvatska može doći do samoga kraja te da takvo razmišljanje dijele velikani europskog nogometa.

"Nogometne veličine poput Matthäusa, Ferdinanda i drugih ističu kako i dalje na papiru Hrvatska nije favorit ali da je do sada pokazala najbolju igru. Rekli su da tako dobro igramo da je sve moguće", izjavio je Bilić za bosanskohercegovačko izdanje Večernjeg lista, dodavši da u hrvatskoj reprezentaciji sve djeluje idealno posloženo, od momčadskog duha i igre do stručnog stožera.

"Mi smo jaki u glavi, jaki na terenu jaki u svemu. Momčad se odlično i vodi. Čačić je tu iznimno pametan, on to njeguje i to se treba njegovati”, rekao je Bilić koji nije želio komentirati predstojeći susret s Portugalom uvažavajući izbornika Čačića koji, prema njegovim riječima, odlično vodi momčad s klupe.

Trener 'čekićara' Bilić se u Međugorju uoči 35. godišnjice Gospinih ukazanja, sa suprugom Ivanom i kćeri popeo na Brdo ukazanja u mjestu Bijakovićima te se molio pokraj Gospina kipa kako bi našao duševni mir pred skori nastavak engleske Premierlige.

"Iako su ovo naše osobne stvari, moram reći kako sam ovdje došao na molitvu i kako bih mirom i napunio svoju i obiteljsku dušu. Međugorje mi mnogo znači glede toga”, rekao je Bilić koji će 1. srpnja u Londonu obaviti prozivku svoje momčadi West Hama.

Ivica Medo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider