Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozljeda kramarića

Čačić zadovoljan nakon 'kamilice' protiv Moldavije: 'Dominirali smo'

Izbornik Ante Čačić bio je iznenađujuće zadovoljan i pun riječi hvale za reprezentaciju koja je jedva svladala Moldaviju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je reprezentacija na kraju susreta dobila nekoliko zasluženih zvižduka, izbornik Ante Čačić bio je zadovoljan viđenim u Koprivnici. Hrvatska je slavila protiv Moldavije s minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka u siromašnoj utakmici bio je Andrej Kramarić.

"Zadovoljan sam u kontekstu da nam je utakmica došla u ovom dijelu priprema. Za utakmicu se nismo posebno pripremali, jučer smo odradili sasvim normalan trening. Ovo nam je najozbiljnija aktivnost u od okupljanja". rekao je izbornik Ante Čačić za HRT nakon utakmice.

"Rezultat je na kraju bio samo 1-0, iako smo dominirali na travnjaku. Dva puta smo pogodili vratnicu i imali još nekoliko dobrih prilika. Nismo bili precizni. Vidjeli smo da svi igrači koji su ovdje zaslužuju biti u reprezentaciji. Ne bih htio o pojedincima", kaže izbornik.

Ante Čačić je komentirao i FIFA-inu kaznu od dvije utakmice bez navijača u kvalifikacijama za SP 2018. godine zbog ustaških povika na susretima protiv Izraela i Mađarske.

"Teško mi je to komentirati. Nogomet se igra zbog navijača, a igrati bez publike je zaista teško. Moramo ozbiljno shvatiti poruke koje nam FIFA šalje. Bojim se da samo sportaši i sport to neće moći riješiti. Teško je pripremati se za velika natjecanja, a nemaš optimalne uvjete za to", zaključuje izbornik.

Lakšu ozljedu na slaboj utakmici zaradio je strijelac jedinog pogotka Kramarić.

"Najbitnije da smo dobili. Bilo je teže nego što smo očekivali. Htjeli smo da bude više golova, ali lopta nije htjela u gol. Moldavci su bili agresivni, nije ih bilo kako probiti. Nadam se da ćemo biti još bolji", rekao je napadač Hoffenheima o utakmici pa se dotaknuo i ozljede.

"Ozljeda? Nadam se da nije ništa ozbiljno. Moldavci su bili možda malo i preagresivni pa sam dobio jedan udarac. Slijede tri, četiri dana bez treninga i terapije", zaključuje Krama.

Hrvatsku prije odlaska u Francusku, gdje prema rasporedu Eura prvu utakmicu igra 12. lipnja protiv Turske, očekuje još jedna provjera protiv San Marina na Rujevici. Susret je na rasporedu iduće subote.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider