Automoto
SPORTOVI
Automoto
'Nije tamo smio biti'

Završena je istraga: Nitko nije kriv za Schumijevu nesreću

Francuski tužitelj Patrick Quincy održao je konferenciju za novinare na kojoj je objavio da nakon temeljite istrage nema dokaza da je itko kriv za nesreću koja se dogodila Michaelu Schumacheru (45)...

Michael Schumacher je na skijanju u francuskom zimovalištu Meribel 29. prosinca prošle godine doživio nesreću, kada je pri padu udario desnom strane glave u kamen.

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 se od tog dana nalazi u komi, a od tog se dana i provodila istraga kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

''Nismo pronašli nikakve dokaze da je itko bio kriv za ovo što se dogodilo. Nesreća se dogodila izvan staze, na kojoj Schumacher nije trebao bi biti'', rekao je Quincy.

Podsjetimo, Schumacherovu nedavno započetu fazu buđenja prekinula je upala pluća koju je zaradio krajem prošloga tjedna. Njegova glasnogovornica, obitelj, ali i liječnici daju jako malo informacija o stanju njemačke legende, tako da je teško predvidjeti kako će se sve završiti.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider