Automoto
SPORTOVI
Automoto
porciju dobio i max

"Druga strana" Formule 1: Vettel vulgarno izvrijeđao direktora

Njemački pilot Formule 1 Sebastian Vettel poludio je na potez Maxa Verstappena, a potom i na poruku koju je poslao dugogodišnji direktor utrke Charlie Whiting..

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lewis Hamilton slavio je na Velikoj nagradi Meksika, no istovremeno je i Nico Rosberg napravio novi korak ka osvajanju naslova svjetskog prvaka u Formuli 1 nakon što je osvojio drugo mjesto. Podsjetimo, Nijemac u posljednje dvije utrke samo mora biti drugi, čak i da Hamilton slavi, i osvojit će premijerni naslov.

No priča utrke bili su bivši svjetski prvak Sebastian Vettel i Max Verstappen koji su ponovno imali žustar duel na stazi, a potom je njemački pilot Ferrarija poludio preko radija.

"Mora me pustiti da prođem. Ovo je sr....,, eto što je", rekao je Vettel svom timu, koji mu se povratno javio s informacijom da je dugogodišnji direktor utrke Charlie Whiting poručio kako je potez Verstappena bio legalan.

"Ma imam i ja poruku za Charlieja: 'Od.... Charlie!", rekao je Nijemac, a potom se još jednom okomio na nizozemskog pilota Red Bulla nazvavši ga "pi...." i "se......".

Epilog nakon utrke bio je još bizarniji. Verstappen je u utrci bio treći, ali mu je put do pobjedničkog postolja zapriječen nakon što je ipak kažnjen zbog svoje opasne vožnje. Vettel se stao pored Hamiltona i Rosberga na postolje, ali je i on u konačnici kažnjen s 10 sekundi slabijim vremenom zbog opasne vožnje te je pao na peto mjesto poretka, a na treće se popeo Daniel Ricciardo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider