Automoto
SPORTOVI
Automoto
McLareni očajni

Raikkonen brži Red Bulla i Alonsa na drugom treningu u Bahreinu

Finac Kimi Räikkönen u Lotusu postavio je najbolje vrijeme na drugom slobodnom treningu uoči Velike nagrade Bahreina, četvrte ovosezonske utrke Svjetskog prvenstva Formule 1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Räikkönen je krug na stazi Sakhir prošao za minutu i 34.154 sekunde, 30 tisućinki brže od Marka Webbera u Red Bullu. Mogao je, istina, Finac biti i brži, ali je u posljednji zavoj ušao vrlo široko. No, i unatoč tom proklizavanju, ostvario je najbolji rezultat dana.

>> Vladavina Ferrarija na prvom treningu u Bahreinu

Iza Webbera se smjestio njegov momčadski kolega, trostruki svjetski prvak Sebastian Vettel, pa Fernando Alonso u Ferrariju i Paul di Resta (Force Indija) koji je tako ponovio sjajan plasman s prvog treninga. Felipe Massa (Ferrari), najbrži na jutarnjem treningu, popodne je bio šesti, a krug desetorice najboljih zatvorili su Romain Grosjean (Lotus), Nico Rosberg (Mercedes), Adrian Sutil (Force India) i Lewis Hamilton (Mercedes).

Drugi je trening donio još jedno razočaranje za McLaren: Jenson Button je zauzeo 11. mjesto, a Sergio Perez je bio još dvije pozicije slabiji.

U subotu su na rasporedu još jedan slobodan trening, te kvalifikacije, a nedjeljna utrka počinje u 14 sati po srednjoeuropskom vremenu.

 

VN Bahreina, rezultati drugog slobodnog treninga:

1. Kimi Räikkönen (Lotus-Renault) 1.34.154
2. Mark Webber (Red Bull-Renault) +0.030
3. Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) +0.128
4. Fernando Alonso (Ferrari) +0.156
5. Paul di Resta (Force India-Mercedes) +0.389
6. Felipe Massa (Ferrari) +0.398
7. Romain Grosjean (Lotus-Renault) +0.477
8. Nico Rosberg (Mercedes) +0.512
9. Adrian Sutil (Force India-Mercedes) +0.778
10. Lewis Hamilton (Mercedes) +0.822
...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider