Automoto
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Automoto
Pohvalio i Pirelli

Presretni Vettel: Ovo je poseban dan, trebat će mi neko vrijeme da se slegne

''Ovo je veliko olakšanje i poseban dan. Trebat će mi neko vrijeme da se slegne, ali nevjerojatno sam ponosan danas'', komentirao je trostruki uzastopni svjetski prvak u Formuli 1 Sebastian Vettel nakon pobjede na Velikoj nagradi Njemačke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to Vettelu četvrta ovosezonska, 30. ukupno pobjeda u karijeri, ali tek prva na domaćoj stazi u Nürburgringu.

''Momčad je napravila sjajan posao sa strategijom i zaustavljanjima u boksu. Bilo je tako teško. Pritiskao sam svaki krug, ali tako je teško kada ste stalno na rubu. Ne možete previše opteretiti gume jer onda neće izdržati koliko bi trebale, a morate prolaziti kroz promet koliko brzo možete. Nije nam pomogao niti izlazak sigurnosnog automobila, a Lotusi su bili nevjerojatno brzi. Oni su bolje čuvali gume i dobro su nas ganjali, ali sretan sam što je uspjelo.''

Komplimentirao je Vettel i službenom opskrbljivaču guma Pirelliju zato što je eliminirao kvarove koji su obilježili prošlu utrku, Veliku nagradu Velike Britanije u Silverstoneu.

''Učinili su sjajan posao sa novim tipom stražnjih guma za ovu utrku i nismo imali nikakvih kvarova cijelog vikenda, stoga im čestitam. Nadam se da će se tako nastaviti'', zaključio je Nijemac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider