Automoto
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Automoto
Bolid uništen

VIDEO Nesreća na VN Velike Britanije: Utrka prekinuta, Räikkönen uzdrman

Deveta utrka sezone Svjetskog prvenstva Formule 1, Velika nagrada Velike Britanije, prekinuta je već na startu drugog kruga zbog nesreće Ferrarijeva vozača Kimija Räikkönena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finac je ušao preširoko u jedan zavoj i završio izvan staze, a kad se pokušao vratiti, izgubio je kontrolu nad bolidom. Räikkönen je udario u ogradu od koje se odbio natrag na stazu, a onda je na njega naletio i Felipe Massa (Williams) koji ga nije uspio zaobići. Na koncu je završio u drugoj ogradi s potpuno razbijenim bolidom.

Luda utrka u Silverstoneu: Hamilton slavio, Rosberg odustao!

Uz pomoć prisutnih djelatnika je izašao iz bolida, pri čemu je bio vidljivo uzdrman. Automobilom organizatora utrke je odvezen s mjesta nesreće, a zasad nema informacija je li zadobio kakve ozljede.

U prvom je trenutku ispred vodećeg Nijemca Nice Rosberga (Mercedes) na stazu izašlo sigurnosno vozilo, ali na startu drugog kruga je vozačima pokazana crvena zastava, što je značilo da je utrka prekinuta do daljnjega. 

Iz momčadi Ferrarija potvrdili su da njihov vozač nije teže ozlijeđen, te da nije pretrpio nikakve frakture. Zadobio je tek nekoliko ogrebotina i udaraca, a najveće bolove osjeća u desnom gležnju zbog čega će biti podvrgnut daljnjim testovima da se utvrdi težina ozljede.

Utrka je, inače, zbog Räikkönenove nesreće bila prekinuta sat vremena kako bi se popravila oštećena ograda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider