Automoto
SPORTOVI
Automoto
Sjajne vijesti

Schumacherov prijatelj otkrio: Michael više nije u životnoj opasnosti!

Prijatelj Michaela Schumachera neočekivano je 'počastio' novinare ispred bolnice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Philippe Strieff novinarima ispred bolnice rekao je kako se Schumacheru stanje popravilo.

Sve o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera

"Ja nisam liječnik, samo ponavljam ono što mi je rekao Gerard Saillant (liječnik i prijatelj obitelji Schumacher). Kazao mi je da je stanje i dalje ozbiljno, ali da mu život više nije u opasnosti", izjavio je Strieff za Sky News.

Njegove riječi nitko nije potvrdio niti demantirao iz sveučilišne bolnice u Grenobleu, u kojoj se nalazi sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 nakon što je u nedjelju 29. prosinca nastradao na skijanju u francuskom zimovalištu Meribel.

'Stabilno je, ali i dalje kritično'

Schumacherova menadžerica Sabine Kehm prokomentirala je Strieffovu izjavu: "Mogu samo ponoviti ono što sam rekla u utorak, njegovo stanje je stabilno, ali i dalje kritično."

Komentirala je Sabine Kehm i napise o tome da je kaciga s kamerom koju je Schumacher nosio prilikom skijaške nesreće završila u rukama francuskih istražitelja: "Obitelj je istražnim organima predala Michaelovu kacigu, ali dobrovoljno. Napisi da je to učinjeno protivno željama obitelji u kontekstu istrage nisu istiniti."

Novo službeno priopćenje o zdravlju slavnoga Nijemca koji je pretrpio teške ozljede glave na skijanju ne očekuje se prije ponedjeljka.

Francuska novinska agencija AFP javlja kako su istražitelji ispitali i Schumacherova sina Micka, koji je bio u očevom društvu u trenutku nesreće.

U međuvremenu, Schumacherova obitelj "potpuno osvojena" i "ganuta do suza" zbog podrške koju je Michael Schumacher dobio u petak, na svoj 45. rođendan: "Nevjerojatne simpatije koje su danas Ferrarijevi navijači prikazali izvan bolnice su nas preplavile. Duboko smo zahvalni, iskrene želje za Michaelovim oporavkom nas diraju u srce", objavljeno je na Schumacherovoj službenoj stranici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider