Automoto
SPORTOVI
Automoto
25 tisuća + napojnica

Ferrari pokazao smisao za humor i poslao Webberu račun

U Ferrariju su pokazali da, unatoč lošoj sezoni, nisu izgubili smisao za humor. Na meti šale našao im se vozač Red Bulla Mark Webber...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački Bild tako piše da je Ferrari na službenom memorandumu poslala Australcu račun za taksi-vožnju koju mu je nakon završetka Velike nagrade Singapura osigurao Fernando Alonso.

Podsjetimo, Mark Webber je zbog kvara na bolidu bio prisiljen odustati u zadnjem krugu nedjeljne utrke. Nakon što je prošao ciljem, Alonso je primijetio prijatelja uz stazu i odlučio ga povesti do garaže.

Webber je ponudu prihvatio, sjeo na bolid i odvezao se, ali su obojica vozača na taj način prekršila pravilnik natjecanja. Lošije je prošao Australac budući da mu je to treća opomena ove sezone, pa će u sljedeću utrku morati krenuti s deset mjesta lošije pozicije od one koju izbori u kvalifikacijama.

Webber tijekom cijelog tjedna izražava negodovanje zbog takve odluke, a iskoristili su to u Ferrariju da se našale s njim. Poslali su mu tako račun za vožnju od 25.000 dolara, a na to dodali i 2500 dolara napojnice! Čeka se Webberova reakcija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider