Automoto
SPORTOVI
Automoto
Izjave ispod razine

Fernando Alonso ljutit kao ris: To nije normalno!

Dvostruki svjetski prvak u Formuli 1 Fernando Alonso žestoko je opalio po Pirelliju nakon kvalifikacija za Veliku nagradu Južne Koreje, ustvrdivši kako gume talijanskog proizvođača ne mogu izdržati nijedan krug…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski vozač Ferrarija zauzeo je tek šesto mjesto na kvalifikacijskom treningu na stazi u Yeongamu nakon čega se požalio novinarima:

>> Vettel ponovno najbrži, Hamilton za petama Nijemcu

"Ove gume ne mogu izdržati pet kilometara. Ako stisneš gas, uništiš gume. To nije normalno. Moramo biti iskreni i reći da je kvaliteta ovih guma na granici, svi to vidimo. Svi imamo iste gume i zato ne tražim alibi u njima, ali moramo pronaći neko rješenje."

Alonso nije morao dugo čekati na odgovor iz Pirellija.

"Njegove su izjave razočaravajuće i ispod razine koju bih očekivao od svjetskog prvaka. Pitam se kako uskoro četverostruki svjetski prvak (Sebastian Vettel, op. a.) izvlači najbolje iz istih guma", istaknuo je Pirellijev direktor motorsporta Paul Hembery. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider