Automoto
SPORTOVI
Automoto
santa domenica

Jeste li spremni za brzinu, adrenalin i miris oktana?

Za zaljubljenike u brzinu i adrenalin slijedi uzbudljivi vikend...

Sedmu godinu zaredom miris oktana zavladat će Svetom Nedeljom i okolicom. Na redu je 7. Rally Show Santa Domenica, a kao i svake godine, mnogobrojne domaće, ali i strane posade napast će makadam na Savršćaku.

Na startnoj rampi očekuje nas 113 posada iz osam europskih zemalja. U odabranom društvu naći će se brojni aktualni i bivši svjetski prvaci, kao i brojne novajlije, koji su za upravljač automobila tek nedavno sjeli.

Domaća publika, koju će uz stazu biti oko 10 tisuća, imat će priliku uživati uistinu u najboljim automobilima koje svijet relija u ovom trenutku može ponuditi. Bit će ponešto za svakoga, od WRC automobila, Lada, manjih, pod navodnicima automobila. Zaljubljenici u reli doći će na svoje.

Ceremonijalni start u samom centru Svete Nedelje počinje u subotu u 18 sati. Start prvog brzinca, vozi se ukupno njih pet, je u nedjelju u 8 sati, na Savršćaku, nedaleko Samobora. Iako je relijaška sezona gotova, ovakvu poslasticu uistinu ne smijete propustiti, na redu je 7. Rally Show Santa Domenica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider