Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatan podatak

Znate li za koliko je sekundi Bale zaradio prvi ručak u Realu?

Dolazak 24-godišnjeg velškog nogometaša Garetha Balea u madridski Real apsolutno je najveća priča aktualnog prijelaznog roka. Prvenstveno zbog rekordno plaćene odštete u povijesti nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Platio je Real Balea 100 milijuna eura, a tjedna bi plaća bivšem igraču Tottenhama trebala iznositi oko 300.000 eura.

>> VIDEO: Madrid luduje za Baleom: 'Ronaldo je šef, on je najbolji na svijetu'

Odavno su krenula razglabanja o vrtoglavoj cijeni koja se daje za jednog nogometaša, pogotovo u recesijsko vrijeme. Najbolje od svih takvo što opisuje novootvorena internet-stranica http://whatbaleearns.co.uk, koja u sekundi bilježi povećavanje konta Garetha Balea dolaskom u Real.

Primjerice, u 12.30 sati je Velšanin i službeno postao nogometaš Reala, a već je deset sekundi kasnije zaradio za ručak. Nekoliko sati kasnije, makar ništa još nije napravio za Real, već je imao prilično podebljan svoj novčanik, a u poslijepodnevnim je satima došao do zarade od 10.000 engleskih funti.

Stranica i dalje prati povećanje Baleovog bogatstva, te ilustrira što je sve dosad mogao kupiti od zarađene madridske plaće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider