Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavna tema na Otoku

Kradu Rooneyja Chelseaju ispred nosa? 'Imamo sve što je potrebno'

Status engleskog nogometnog reprezentativca Waynea Rooneyja u Manchester United opet je nogometna tema broj jedan na Otoku. Pitanje je ostaje li Rooney ili odlazi s Old Trafforda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je prvi opipao puls engleskog prvaka, te je poslao službenu ponudu koja mu je, po otočkim izvorima, i odbijena. No, i sam Jose Mourinho, novi/stari trener na Stamford Bridgeu je najavio da njegov klub neće tako lako odustati, budući da je Rooney "jedino što žele uzeti ovog ljeta".

No, nije Chelsea jedini zainteresiran, već i Arsenal želi navodno "nezadovoljnog i gnjevnog" u Manchester Unitedu Waynea Rooneyja.

Tako je trener Arsenala Arsene Wenger izjavio kako njegov klub ima sve potrebno za dovesti ovu otočku nogometnu zvijezdu.

''Novaca za taj transfer imamo. Imamo i za odštetu i za plaću, te smo spremni na potrošnju. Treba vidjeti što kažu u njegovom klubu'', najavio je Francuz.

Procjenjuje se kako bi Rooney možda mogao biti dostupan za oko 30 milijuna engleskih funti, ali budući klub se obvezuje i na igračevu tjednu plaću od oko 200.000 funti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider