Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova pojačanja

Real krenuo po 'urugvajskog kanibala', cijena barem 45 milijuna eura!

Urugvajski napadač Liverpoola Luis Suarez (26) je uz Tottenhamovog Velšanina Garetha Balea glavna meta madridskog Reala nadolazećeg prijelaznog roka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Neymara zakaparila Barcelona, u Realu su se okrenuli za novom akvizicijom u napadu, a na vrhu popisa je problematični urugvajski nogometni reprezentativac, piše Marca.

Navodi se kako je Real već stupio u kontakt sa Suarezom, ali prethodno bilo kakvom početku konkretnih pregovora oko transfera 'kraljevski klub' mora odaslati službenu ponudu na Anfield budući da je Suarez pod ugovorom do 2018. godine.

U Liverpoolu svim silama žele zadržati svog ponajboljeg igrača, a navodi se da ponuda manja od 45 milijuna eura neće zaintrigirati čelnike kluba.

U međuvremenu Suarez uživa u slobodnim danima u rodnom mu Urugvaju, odakle će uskoro s reprezentacijom otputovati na Kup konfederacija.

Podsjećamo da Suarez na početku sljedeće sezone za odraditi ima još šest od ukupno deset premierligaških utakmica suspenzije zbog griženja ruke Chelseajevog braniča Branislava Ivanovića. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider