Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nećka se, ali...

Prvi pick Davida Moyesa: Veznjak koji bi Unitedu vrijedio zlata

Žele ga Chelsea i Arsenal, ali čini se da će sjajni Belgijanac završiti u United.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moyes će po završetku ove sezone preuzeti Manchester United i otići s klupe Evertona nakon 11 godina, a za sobom bi mogao povući odličnog veznjaka.

Fellainijevo ime već se dugo spominje po medijima u kontekstu transfera, a klubovi koji se spominju kao potencijalna nova odredišta su Chelsea, Arsenal i Manchester United.

"Ako napustim Everton, a kažem ako, to će ovisiti o puno faktora. Želim ići samo u klub u kojem me menadžer zaista želi. U Evertonu su 2008. godine napravili zaista sve da bi me uvjerili, posebice David Moyes. On me učinio igračem kakav sam sada", rekao je Fellaini za Sunday Mirror.

Ove je sezone Moyes gurao Fellainija na poziciju polušpice, a ovaj je upisao 11 golova i 6 asistencija u 30 premierligaških utakmica.

"Zadovoljan sam sezonom iako nisam igrao na svojoj najboljoj poziciji. David Moyes predviđa moju budućnost na poziciji defenzivnog veznog, ali me u nedostatku ofenzivne moći stavljao naprijed. U budućnosti bio želio igrati kao šestica ili „osmica. Otamo mogu stvarati opasnost i zabijati golove", dodaje Fellaini, kojem aktualni ugovor vrijedi do lipnja 2016. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider