Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šou u Madridu

Najzvučnije ovoljetno pojačanje Reala dočekalo osam tisuća navijača!

Real je predstavio svoje najzvučnije ovoljetno pojačanje Isca (21)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladu je španjolsku zvijezdu dočekalo 8000 navijača, a on je na predstavljanju govorio slično kao Luka Modrić prošloga ljeta.

''Za igrača ne postoji ništa veće od Real Madrida. To je maksimum. Veselim se pobjedama i trofejima, uživat ću ovdje'', rekao je igrač koji je došao iz Malage za 30 milijuna eura.

''Zanimljivo je da sam dobio isti broj kao i Beckham i to na isti dan. Imao sam na raspolaganju nekoliko dresova, ali sam izabrao onaj s brojem 23 jer je na taj dan rođendan mog brata'', rekao je 21-godišnji veznjak, koji je potpisao petogodišnji ugovor.

Isco je karijeru počeo u Valenciji koja ga je prije dvije godine prodala Malagi, gdje se ubrzo prometnuo u ključnog igrača. Lani je dobio nagradu ''Golden Boy'' za najboljeg mladog europskog nogometaša, a sa španjolskom reprezentacijom je prije nekoliko tjedana osvojio naslov na Europskom U21 prvenstvu. (TS/VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider