Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rafa u Ligi prvaka

Gazda se pohvalio: 'Za rođendan sam si poklonio Beniteza'

Aurelio De Laurentiis, predsjednik nogometnog kluba iz Napulja, izjavio je talijanskim medijima kako je postignut dogovor njega i njegovoga kluba s 53-godišnjim španjolskim trenerom Rafaelom Benitezom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Dao sam sebi poklon za rođendan. Pravi poklon, Rafu Beniteza. On će nas voditi od iduće sezone. Postoje još sitnice, ali u idućim danima će sve biti zgotovljeno'', rekao je predsjednik drugoplasirane momčadi u upravo završenoj sezoni Serie A.

>> Stramaccioni dobio otkaz u Interu: Nasljednik već poznat!

Podsjećamo da je prije nekoliko dana postalo poznato kako dugogodišnji trener Napolija Walter Mazzarri odlazi s te dužnosti i vjerojatno preuzima klupu Intera koja je baš u petak ostala prazna nakon što je otkaz dobio Andrea Stramaccioni.

Benitez je i ranije bio jedan od glavnih favorita za ovu klupu, a bit će to ujedno povratak Španjolca u Serie A. Prvi dolazak mu i nije mogao ostati u lijepom sjećanju, jer je nakon kratke avanture, prije tri godine, dobio brzi otkaz u Interu.

Benitez će tako iduće sezone voditi Napoli u Ligi prvaka i Serie A, a podsjećamo da iza sebe ostavlja Chelsea, te osvojeno treće mjesto u Premierligi, kao i osvojen naslov pobjednika Europa lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider