Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zar su to loši rezultati?

Ferguson stao u obranu velikog suparnika: Grdno su pogriješili!

Posljednjih godina svoje trenerske karijere Alex Ferguson je kao trener Manchester Uniteda najviše problema, u engleskoj Premierligi, imao s gradskim rivalom Cityjem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sastav Roberta Mancinija im je prošle sezone doslovno ukrao naslov prvaka pred nosom, dok je tijekom aktualne sezone Ferguson kontrirao i relativno lako došao do novog slavlja u prvenstvu. City je odmah do Uniteda na ljestvici...

U međuvremenu je Ferguson obznanio odlazak u mirovinu na kraju sezone, dok su se bogati vlasnici Cityja zahvalili talijanskom strategu i uručili mu otkaz. U tom pogledu, kaže Ferguson, City je pogriješio:

"S obzirom na to kako se ponašaju današnji vlasnici nogometnih klubova takav potez nije za čuđenje. Nažalost, došla su takva vremena, ali iz mog kuta gledano grdno su pogriješili što su ga potjerali. Pa, Mancini je dosad s klubom osvojio prvenstvo i FA kup, ove je godine igrao finale, drugi su na ljestvici. Zar su to loši rezultati?" upitao je Ferguson.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider