Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On gađa u srž

Barcina legenda šokirala izjavom o tandemu Messi-Neymar

Johan Cruyff, legendarni nizozemski nogometaš i tvorac moderne Barcelone, još je jednom izrazio sumnju u uspješno zajedništvo Lionela Messija i Neymara na nogometnim terenima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još tijekom kolovoza Nizozemac se negativno izražavao kada je u pitanju duet Messi-Neymar, a sada se opet oglasio, nakon što je vidio nekoliko zajedničkih utakmica Argentinca i Brazilca u dresovima Barcelone.

>> Golijada Barce u Madridu, hat-trick Pedra i posjed lopte domaćinu!

>> Barceloni ne daju disati, a jedan njihov igrač u stopu prati Messija

"Nikada nisam rekao da je Neymar loš nogometaš, niti ću takvo što sada reći. Jedino je, ponavljam, pitanje koliko dobro takva dvojica nogometaša mogu funkcionirati u momčadi", rekao je 66-godišnji Cruyff za Globoesporte, te nastavio:

"Njih dvojica su klasni napadači, fenomenalni igrači prema naprijed. Ali, hm, zar to ne znači da će u momčadi onda biti jedan igrač manje za obranu. To bi mogao biti problem", rekao je Cruyff, te pritom nije dovodio u pitanje Messijev status.

"Stil Barcelonine igre je da krilni igrači jako mnogo rade za momčad. Neymar definitivno nije igrač koji će poginuti na travnjaku kao što su spremni Pedro ili Tello. Mislim da sam mnogo toga rekao", završio je Cruyff.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider