Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Osobno nazvao bolnicu

Ninčevićev krvnik: Nije mi bila namjera ozlijediti ga

Rukometaš njemačkog Bundesligaša HSV-a, Torsten Jansen, javno se ispričao zbog krajnje nesportskog i huliganskog poteza na našem Ivanu Ninčeviću 37. sekundi prije kraja dvoboja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jansen je, podsjetimo, glavom u glavu namjerno udario Ninčevića u posljednjem napadu svoje momčadi, iako je utakmica rezultatski bila riješena (28-25 za HSV). Hrvatski je reprezentativac, inače član Füchse Berlina, pao na pod, te je nekoliko minuta bio bez svijesti.

>> Ninčević ležao u nesvijesti: Supruga je plakala, mogao sam ostati slijep!

U bolnici su mu, nakon detaljnih pregleda, ustanovili nagnječenje jagodične kosti i lakši potres mozga, a od udarca je zaradio i poveću posjekotinu ispod desnog oka.

"Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Nije mi bila namjera nikog ozlijediti. Preplašio sam se i zato sam pobjegao s mjesta. Ivanu naravno želim brzi oporavak", stoji u Jansenovom priopćenju za javnost.

Kako prenose njemački mediji, Jansen je i osobno nazvao bolnicu kako bi se raspitao o stanju hrvatskog rukometaša.

Recimo i da je gotova sezona za hrvatskog krilnog igrača, s obzirom da su do kraja preostala još dva bundesligaška kola. Ninčević, također, predstojećeg ljeta napušta Füchse Berlin. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider