Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte skandal!

Ninčević ležao u nesvijesti: Supruga je plakala, mogao sam ostati slijep!

Ivan Ninčević ležao je u nesvijesti nakon kukavičkog udarca Torstena Jansena. Nijemci su ostali šokirani!

U sklopu 32. kola njemačke rukometne Bundeslige između HSV-a i Füchse Berlina Torsten Jansen (HSV) napravio je pravu glupost kada je 37 sekundi prije kraja glavom u glavu udario Ivana Ninčevića (Füchse).

HSV je vodio 28-25, a gosti su imali napad koji je bio pri samom kraju kada je odjednom Ivan Ninčević završio na podu. Usporena snimka zorno prikazuje Jansena kako iz frustracije udaraca Ninčevića vlastitom glavom u glavu, nakon čega hrvatski reprezentativac pada u nesvijest!

Liječnici su odmah utrčali na teren, pomogli mu, te ga na nosilima iznijeli iz dvorane. Ninčević je zaradio posjekotinu ispod desnog oka.

"Ivan je pretrpio nagnječenje jagodične kosti i potres mozga nakon namjernog udarca glavom u glavu Torstena Jansena", objavio je Ninčevićev klub Füchse Berlin.

Torsten Jansen se tijekom dana javno ispričao zbog krajnje nesportskog i huliganskog poteza

''Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Nije mi bila namjera nikog ozlijediti. Preplašio sam se i zato sam pobjegao s mjesta. Ivanu naravno želim brzi oporavak", stoji u Jansenovom priopćenju za javnost.

Kako prenose njemački mediji, Jansen je i osobno nazvao bolnicu kako bi se raspitao o stanju hrvatskog rukometaša

Nedugo nakon što je u bolnici zaradio šavove, njemački je Bild stupio u telefonski kontakt s našim reprezentativcem.

Kako ste?

''Imam glavobolju i veliku posjekotinu. Nekoliko centimetara više i ostao bih slijep.''

Sjećate li se prekršaja?

''Ne. Nikada u životu nisam pao u nesvijest. Sjećam se samo da sam bio okružen igračima kada sam došao k sebi. No, vidio sam snimku svega preko interneta.''

I što mislite?

''To što je Torsten napravio ne spada u sport. Jako sam razočaran. Ja uvijek igram agresivno, ponekad i arogantno s nekim "jeftinim" udarcima, ali nikada ne bih ovo napravio. Ovo sam najmanje očekivao od Jansena, a pogotovo zato jer je utakmica bila gotova!''

Je li vaša obitelj vidjela cijeli događaj?

''Nazvao sam suprugu iz bolnice. Plakala je na telefonu, ali sam ju uspio primiriti. Gledala je susret s obitelji putem TV-ekrana.''

Ni Jansenov trener Dagur Sigurðsson nije ostao ravnodušan na ovaj nesportski potez.

''Sve sam vidio. Jansen ga je udario glavom i pobjegao poput malog djeteta!''

Menadžer gostujuće momčadi Bob Hanning ostao je šokiran.

''Za mene je ovo i dalje nestvarno. Jako me brine. Jansena poznajem još iz juniorskih dana... Nadam se samo da će s Ivanom sve biti u redu!''

HSV je slavio u susretu 28-25, čime je ostao u igri za plasman u Ligu prvaka i dogodine. Spomenimo i da je gostovanje kod HSV-a bila ujedno posljednja utakmica Ninčevića u dresu Füchsea, s obzirom da, kako navode njemački mediji, na ljeto napušta klub.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider