Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marković 'briljirao'

Mamić slavi uz tamburaše, Jovanović poručio: Publika prošla ispit!

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović sa osmijehom je prokomentirao pobjedu Hrvatske nad Srbijom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Mislim da je odlazak u Brazil sada vrlo izgledan. Čestitam izborniku i svim igračima, atmosfera je bila dobra, ali nije bila savršena. Međutim, u odnosu na neke prethodne utakmice, publika je položila ispit. Neki povici nisu bili primjereni i nadam se da ih neće biti na idućim utakmicama“, zaključio je ministar.

Ako se netko pita, Jovanović se nije susreo sa Zdravkom Mamićem, protiv kojeg je podigao tužbu zbog skandaloznog verbalnog napada. Čini se da su obostrano izbjegavali. Mamić nije želio davati izjave za medije, ali viđen je kako u loži slavi pobjedu s tamburašima. Maminjo je i zapjevao. Večeras će biti jako žestoko…

Kako ste doživjeli pobjedu protiv Srbije?

Ukupno glasova:

Na utakmici Hrvatske i Srbije bio je i bivši predsjednik HNS-a Vlatko Marković

„Strahovito sam sretan zbog svih naših navijača. Hrvatska je još jednom potvrdila zbog čega je u zadnje dvije-tri godine stalno između petog i desetog mjesta na svijetu. Atmosfera je bila famozna, a posebno bih pozdravio navijače iz provincije, jer ja dobro znam koliko ih je ovo stajalo i tko su i što su“, zaključio je Marković.

Drugi čovjek HNS-a Damir Vrbanović sijao je od sreće:

„Da nas je netko prije sedam dana pitao što želimo o od ove utakmice, to bi bilo upravo to. Naši dečki odigrali su impresivno u fantastičnom dekoru. Najvažnije je što smo od suparnika dobili puno hvalospjeva. To nam je bilo jako važno. Nadam se da je ovo novi korak u praćenju naše reprezentacije.“

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider