FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Brutalan nokaut

VIDEO FFC 5: Ricco Rodriguez donio show, Ante Delija digao Osječane na noge!

Final Fight Championship u svom je petom izdanju oduševio publiku u Osijeku.

U Osijeku se na petom izdanju Final Fight Championshipa u dvorani Gradski vrt okupilo oko četiri i pol tisuće gledatelja. Bila je to dosad najbolja atmosfera u dvorani koja je bila ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta.

Prva zvijezda večeri Ricco Rodriguez slavio je protiv Slovenca Tomaža Simoniča. Bivši UFC prvak tako je uvjerljivom pobjedom započeo svoj put u FFC organizaciji.

Drugo najpoznatije ime večeri Pavel Zhuravlev pobijedio je mladog Nizozemca Vinchenza Renfurma nokautom na početku druge runde. Nije Renfurm bio borac dorastao ukrajinskom kick-boksaču.

Ante Delija tehničkim je nokautom završio Kosovara s prebivalištem u Amsterdamu Gzima Selmanija koji 'Hodajućoj nevolji' nije mogao parirati. Bila je to osma pobjeda Dubrovčanina u osam mečeva, a osječka publika velikim je pljeskom nagradila Antu.

Antun Račić iz Dubrovnika borio se nakon samo dva tjedna, ali mu to nije smetala da na bodove pobijedi jednoglasnom odlukom Artaka Nazarjana iz Ukrajine. Istaknuo je tako s dvije pobjede kandidaturu za FFC prvaka u kategoriji do 66 kg.

U prvoj borbi glavnog dijela programa 34-godišnji Igor Mihaljević na bodove je pobijedio slovenskog kick-boksača Uroša Veličeviča.

Uvodni program završio brutalnim nokuatom

U posljednjem meču uvodnog dijela programa vidjeli smo i prvi nokaut. Igor Emkić iz BiH brutalnim je nokautom na pod poslao Ivana Stanića koji je ostao dugo ležati na podu dok su mu liječnici ukazivali pomoć. Bio je to razorni lijevi kroše od kojeg se Stanić jedva dignuo spoda...

Večer FFC 5 u Osijeku otvorio je domaći borac Nino Vladušić protiv Stefana Anđelkovića iz Srbije. U jednom je klinču odmah na otvaranju meča Anđelković pogodio Vladušića koljenom u nadlakticu. Osječaninu je 'ispao' lakat, a borba je proglašena bez pobjednika (no contest) zbog ozljede Vladušića.

Matej Batinić ostvario je svoju drugu pobjedu na FFC-u. Ovaj put gušenjem je pobijedio Mađara Attilu Petrovszkog. Saša Milinković iz Osijeka pred svojim je navijačima pobijedio Grka Michaila Lamprakisa nakon poluge na ruci.

Ivan Gluhak imao je Mađara Laszlu Senyeija, ali mu je ovaj majstorski izvukao polugu na ruci u trenutku kada mu je licu bila nanesena velika šteta. Bio je to veliki preokret Mađara koji je uspio preživjeti žestoke udarce Gluhaka i na kraju slaviti.

Rezultati: FFC 5 Osijek, glavne borbe

MMA (teška): Ricco Rodriguez pobijedio Tomaža Simoniča - poluga na ruku

Kick-boks (teška): Pavel Zhuravlev pobijedio Vinchenza Renfurma - nokaut

MMA (teška): Ante Delija pobijedio Gzima Selmanija - tehnički nokaut

MMA (do 66kg): Antun Račić pobijedio Artaka Nazarjana - odluka sudaca

Kick-boks (teška): Igor Mihaljević pobijedio Uroša Veličeviča - odluka sudaca

Uvodne borbe:

Kick-boks (do 91 kg)  Igor Emkić pobijedio Ivana Stanića (nokaut)

MMA (do 77kg) Laszlo Senyei pobijedio Ivana Gluhaka - poluga na ruku

MMA (teška): Saša Milinković pobijedio Michaila Lamprakisa - poluga na ruku

MMA (do 93 kg): Matej Batinić pobijedio Attilu Petrovszkog - gušenje

Kick-boks (do 91 kg): Nino Vladušić vs. Sefan Anđelković - no contest

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider