Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje na Kantridi

VIDEO Rijeka kreće u akciju, ovako će izgledati novi stadion

Nogometni klub Rijeka dobiva novi stadion, koji se počinje graditi u svibnju 2014.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Rijeke Damir Mišković otkrio je kako će stadion ostati na istoj lokaciji gdje i sadašnji. Kantrida će i dalje biti dom riječkih nogometaša, ali u sasvim novom ruhu...

"Travnjak ćemo podići četiri metra zbog podzemnih voda, sve skupa će biti zahtjevno i skupo, ali će stadion biti kompletno natkriven. Po završetku prve faze kapacitet će biti 12 tisuća (11.000 za domaće i 1.000 za gostujuće navijače)", rekao je Mišković za Novi list, dodavši:

"Kapacitet će se moći nadograditi do 18.000, a sagradit ćemo i malo 'riječko selo' na Kantridi, s muzejom Rijeke, restoranima, dućanima, hotelom za dnevni odmor igrača, fan shopom."

Mišković je na kraju dodao kako će gradnja trajati između 12 i 13 mjeseci, a Rijeka će za to vrijeme igrati svoje utakmice u Puli. S obzirom da gradnja počinje u svibnju iduće godine, to bi značilo da će Rijeka u cijeloj sezoni 2014./2015. biti domaćin u Puli.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider