Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će biti s kartama?

Dnevnik Nove TV u Skopju: Traži se 'prženi Hajduk na meniju'

Uzavrelo makedonsko sunce dočekalo je Hajdukove trupe u Skopju. Bijele očekuje nastup na gotovo 40 Celzijevih stupnjeva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Teren je krasan, šteta što se ne igra u neku satnicu primjereniju za ljudske napore, ali što je tu je, kako njima tako i nama. Mi ćemo se na to prilagoditi i biti pravi", poručio je Tudor.

>> VIDEO: Hajduk u Skopju dočekali bivši igrač i - vrućina

Stadion Filip II. Makedonski vjerojatno neće biti do kraja popunjen, ali navijači koji dolaze najavljuju pakao Hajduku, unatoč njegovoj popularnosti u Makedoniji.

"Imaju dosta fanova, ali to su generacije nekih 40, 50 godina", smatra Aco Angelov, koji tvrdi kako će navijati i nadati se pobjedi Horizonta. Slično razmišlja i Giorgij Micov: "Ja se nadam pobjedi naše momčadi iako ja zapravo navijam za Vardar. S druge strane sjećam se Hajduka iz vremena bivše države. On je uvijek imao odlične igrače i njemu želim sve najbolje."

Torcida je unatoč zabrani najavila dolazak u glavni makedonski grad. Mi smo se htjeli uvjeriti je li hrvatskim građanima uopće dozvoljeno kupovanje ulaznica. Blagajne danas, nažalost, nisu radile. Lokalni tisak, dvoboju Turnova i Hajduka posvetio je dobar dio prostora, pogotovo nakon ispadanja Vardara od Steaue. Traži se "Prženi Hajduk na meniju".

Tudora, pak, više muče brojne ozljede , ali samopouzdano najavljuje: "Dinamo, Zadar, Turnovo kući i Rijeka sada. Znači, četiri od četiri smo bili pravi, ali naše najbolje partije tek očekujem."

Ispadanje bi donijelo težak udarac za Hajduk, pa se očekuje pametna igra protiv neugodnog makedonskog suparnika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider