Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekspresan odgovor

Kranjčar odbrusio Mamiću: Nikad neću prestati piti, ali se neću ni drogirati!

Nakon što je Kruno Jurčić smijenjen, Zdravko Mamić se još u srijedu navečer dotaknuo potencijalnih kandidata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Među onima koji su u igri za novog trenera Dinama, sudeći prema Mamićevim riječima, je i Zlatko Cico Kranjčar, legenda Modrih i bivši izbornik hrvatske reprezentacije.

>> VIDEO: Ovako je Mamić u srijedu navečer otpisao Jurčića

Mamić je rekao kako bi želio dovesti Cicu, ali je isto tako kazao kako bi "u tom slučaju morao prestati piti, jer bi novinari jedva čekali da se prvi put napije".

Mamićeve riječi nisu baš najbolje sjele Kranjčaru. Odgovor je stigao vrlo brzo...

'Zašto Mamić priča o mom privatnom životu?'

"Volim si popiti koju čašu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati", izjavio je za Sportske novosti Kranjčar, koji trenutno radi u Iranu kao trener tamošnjeg Sepahana:

"U Iranu nisam popio niti kapi, znate kako je s alkoholom u ovoj zemlji. Ono što mi nije jasno jest Mamićevo spominjanje nečeg što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. On je svašta radio, trgao košulje, imao razne verbalne ispade, psovke u javnim nastupima i još puno toga. Nije mi jasno zašto priča o mom privatnom životu. Ja njega ne pitam o njegovom, niti me to zanima", prilično jasan bio je Cico.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider