Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skinuo Messija i...

Pogledajte kako se Ronaldo 'slomio', jedva govorio od suza

Najave su se pokazale točne: portugalski nogometaš i vođa madridskog Reala Cristiano Ronaldo osvajač je nagrade Ballon d'Or za 2013. godinu...

Nakon četiri godine vladavine Lea Messija, Cristiano Ronaldo je napokon došao do nagrade Zlatna lopta, koju FIFA i France Football dodjeljuju najboljem nogometašu u godini. Ronaldo je sada i službeno najbolji u 2013. godini što ga je toliko ganulo da se jedva zahvalio svima za govornicom gdje je došao u društvu sina. Potekle su suze, 'knedla u grlu' bila je velika.

Lude fotografije s dodjele Zlatne lopte: Hej Messi, izgledaš drukčije

Barca dominira u Dream Teamu, Ibrino remek-djelo i službeno najgol!

FOTO Messijeva i Ronaldova muza - koja vam je ljepša?

''Nemam prave riječi za opisati ovaj trenutak. Hvala svima, hvala Realu, hvala mojim suigračima u klubu i reprezentaciji. Ne bih volio ovom prilikom nikoga zaboraviti, jer ima stvarno jako mnogo ljudi koji mi pomažu'', rekao je po primanju nagrade sjajni Portugalac.

Po drugi je put tako u karijeri Cristiano Ronaldo osvojio ovu prestižnu nagradu. Prvi je put najbolji bio 2008. godine nakon čega je njegov veliki konkurent na travnjaku, Argentinac Lionel Messi, četiri godine vladao ovim izborom.

Podsjetimo kako je prošle godine Cristiano Ronaldo ukupno zabio čak 69 pogodaka, makar je unatoč tome njegov Real ostao bez važnijeg trofeja. No, svakako treba izdvojiti sjajne dvije izvedbe Ronalda u dokvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kada je praktički sam odveo Portugal na Mundijal. Švedskoj je zabio sva četiri portugalska pogotka u dvije utakmice.

Tako je Franck Ribery, koji je prošle godine osvojio sve što je mogao s Bayernom, ostao bez priznanja kojem se nadao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider