Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži svoje

Turci tvrde Bešiktaš želi raskinuti ugovor s Rebićem, ali on ne posustaje ni milimetra: Traži milijunski iznos?

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić bi mogao napustiti Bešiktaš na kraju sezone.

Ante Rebić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Iz Turske svako malo stižu napisi o rastanku Ante Rebića i Bešiktaša na kraju ove sezone, ni ovog puta nije drukčije, no postoji novi zaplet u cijeloj priči.

Ljetos je nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac iz Milana stigao u Istanbul i stavio potpis na dvogodišnji ugovor koji mu donosi i više nego pristojnu zaradu u visini od 2,5 milijuna eura godišnje, no čini se da je to postao preveliki uteg na turskog velikana koji nije posve zadovoljan Rebićevim nastupima.

Turci se žele rastati s Hrvatom već ovog ljeta, no ne uspiju li pronaći klub u koji ga mogu transferirati, morat će sjesti za stol s njim i pronaći model prijevremenog raskida suradnje.

Na tragu toga Rebić je, navodno, poručio upravi Bešiktaša da mu ugovor vrijedi još godinu dana te da bi u slučaju raskida tražio puni iznos plaće, odnosno 2,5 milijuna eura, piše Fotomac.

"Rebić ne želi ni čuti za odlazak iz kluba ako mu se ne isplati 2,5 milijuna eura koliko on smatra da zaslužuje, a koliko mu i pripada prema ugovoru ako ga Bešiktaš raskine", piše turski novinar Sercan Dikme..

Ima li u tome zaista istine, pokazat će skora budućnost, prijelazni rok uskoro se otvara, a interesa za nekadašnjim reprezentativcem koji je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji itekako ima. Ranije se spominjao interes Hajduka za Rebićem, ali i Veronet, koja bi se mogla spasiti u elitnom razredu talijanskog nogometa.

Do kraja prvenstva imaju još dva kola, a potvrde li ostanak u Serie A, mogli bi ispuniti ključni preduvjet, a potom krenuti po Rebića, koji bi se tako mogao vratiti u dobro poznato okruženje.

Slavlje igrača Dinama Sa sjevera Europe stigle sjajne vijesti za Dinamo: U pitanju su milijuni eura divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider