Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi otići iz Istanbula?

Turci: Fenerbahče postavio cijenu za nezadovoljnog Livakovića, menadžer je šokiran

Hrvatski vratar Dominik Livaković navodno želi napustiti Fenerbahče.

Dominik Livaković (Foto: Profimedia)

Dominik Livaković želi napustiti Tursku na kraju ove sezone, Fenerbahče mu neće raditi probleme, ali samo pod jednim uvjetom - ako njegov menadžer donese pravu ponudu na stol!

Turski Fotospor piše kako je hrvatski vratar odlučan u želji da napusti Istanbul nakon samo godinu dana, i to zbog nereda nakon utakmice u Trabzonu u kojima je izvukao deblji kraj.

Livaković je na tom susretu prvo dobio nepoznati predmet u glavu, a onda ga je domaći huligan udario s leđa u glavu. To je diglo veliku buru u turskom nogometu, Fener je prijetio istupanjem iz lige, no sve se nekako uspjelo smiriti.

Savez je izrekao žestoku kaznu Trabzonsporu za velike izgrede, no Livaković je navodno ostao pri svom stavu da želi otići iz Istanbula. Prije nekoliko dana pojavila se informacija da ga želi dovesti Olympiakos, sada se spominju klubovi iz Saudijske Arabije, no tko god ga pokušao dovesti, morat će duboko zagrabiti u džep.

Fenerova uprava, kako piše Fotomac, za Livakovića traži čak 10 milijuna eura, što je neugodno iznenadilo menadžera hrvatskog vratara. Tvrdi da će malo tko dati toliko novca, ali Turci se pravdaju činjenicom da nije isto prodavati igrača iz Dinama i Fenera.

Kako god bilo, sve ove informacije treba uzeti s dozom rezerve...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider