Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nada se pobjedama Hajduka

Brekalo izrazio žaljenje: "Nažalost, dogodio mi se peh kad je bilo najvažnije"

Hajduk protiv Varaždina na Poljudu igra utakmicu 33. kola SuperSport HNL-a u nedjelju od 17 sati.

Josip Brekalo (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Josip Brekalo najavio je utakmicu Hajduka i Varaždina koja će se, nakon dvije utakmice pred praznim tribinama Poljuda, napokon igrati uz prisustvo navijača.

"Nakon malo podužeg vremena pred praznim tribinama, imamo priliku naše navijače počastiti nizom pobjeda do kraja. To bi bilo lijepo od svih nas da zaključimo sezonu u nekom pozitivnom ritmu", kazao je Brekalo.

Za Varaždin je kazao da svima mogu napraviti probleme:

"Mlada ekipa koja voli igrati nogomet, svakome može napraviti probleme. Namučili smo se s njima u prvenstvu, nadamo se da ćemo iskoristit ovu utakmicu što bolje i pokazati da smo bolji".

Brekalo je u deset utakmica za Bijele upisao čak sedam asistencija, čime je postao najbolji Hajdukov asistent u prvenstvu. Vjerojatno bi učinak bio još bolji da se nije ozlijedo:

"Nažalost, imao sam taj peh s ozljedom kad je bilo najbitnije. Sve bolje i bolje se osjećam, nadam se da ću što bolje završiti sezonu i pomoći ekipi svojim doprinosom da pobijedimo do kraja", zaključio je u razgovoru za Hajduk Digital.

Denis Kolinger u dresu Lokomotive Bivši HNL-ovac dobio morbidne prijetnje: "Rekao mi je da mrzi Hrvate, da će pljunuti na moj grob" divider  

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider