Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puca od snage

FOTO Dani Olmo objavio fotografiju iz teretane: Pogledajte kako mu izgledaju ruke

Bivši igrač Dinama Dani Olmo će u sjajnom fizičkom stanju dočekati Euro 2024. sa Španjolskom.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Dani Olmo polako privodi kraju još jednu godinu u dresu RB Leipziga.

Ove je sezone ukupno skupio 25 nastupa, osam golova i pet asistencija, a vjerojatno bi njegov brojke bile kudikamo bolje da se nisu dogodile dvije ozljede koje su ga izbacile van stroja na 90 dana.

Španjolac je propustio čak 27 utakmica, no to nije umanjilo interes europskih klubova za bivšim igračem Dinama kojeg Transfermarkt cijeni na visokih 60 milijuna eura. Za njega se navodno već raspituju dva velika kluba iz engleske Premier lige, Bayern, ali i Barcelona koja bi rado vratila izdanak svoje škole na Camp Nou.

Sve to pozorno prati i Dinamo jer ima pravo na postotak od Olmovog transfera, odnosno 20 posto razlike koja ostane kada se od 60 milijuna eura odbije već plaćenih 29. Dakle, 20 posto od 31 je 6,2, a upravo bi toliko milijuna trebalo kapnuti u blagajnu Modrih. Naravno, pod uvjetom da se transfer realizira.

Dok se čeka rasplet cijele situacije, koji će se vrlo vjerojatno dogoditi tek nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, Dani Olmo marljivo trenira i priprema se za europski turnir.

Objavio je tako fotografiju iz teretane na vlastitom Instagram profilu na kojoj ga možemo vidjeti u sjajnom fizičkom izdanju.

Željko Kopić Željko Kopić doveo zvučno pojačanje, a umjesto njega igrao brat blizanac? Prijeti im drakonska kazna divider

Dinamo u ždrijebu Europske lige Loše vijesti za Dinamo: Do ovog vikenda Modrima je tinjala nada u izravni plasman u Ligu prvaka, a sad se sve promijenilo! divider

Josip Stanišić i Florian Wirtz Stanišić oduševio najtraženijeg nogometaša svijeta: Navijači Bayerna ga žele nazad divider

Dani Olmo Dani Olmo (Foto: Dani Olmo/Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider